6 силно въздействащи въпроса, които да си задаваме всеки ден

6 силно въздействащи въпроса, които да си задаваме всеки ден

Ако наистина искате да направите промяна в бизнеса или живота си и да вземете максимума от свойте воля, лидерство и упоритост, направете тези силно въздействащи въпроси част от вашия дневен ритуал.

Въпроси, които да си задаваме всеки денИнтилигентните и успешни хора правят едно нещо по-добре от всички други. Те непрекъснато питат себе си въпроси, за да се поддържат на ниво и да бъдат проникновени.

Независимо дали управлявате компания, водите екип или създавате собствен бизнес, запитвайки себе си тези въпроси всеки ден, ще ви помогне да вземете максимума от собствената си работа и лидерски умения, и ще направи разликата във вашия успех.

1. Изпълних ли зададените си цели днес?

Успешните хора разбират важността на задаването на цели за всичко. От дългосрочни планове до краткосрочна мотивация. Фокусирането над вашите цели, ще ви помогне да организирате вашите действия и да извлечете най-много от вашите амбиции и вдъхновение.

2. Кои лоши навици трябва да спра?

Вашите лоши навици – (ние всички ги имаме под някаква форма) могат да увредят доверието към вас и вашия бизнес. Изключително важно е, да откриете тези ваши лоши навици и да се опитате, да ги преодолеете и заместите с неща и действия, които ще ви служат по-добре.

3. Какво ме мотивира днес?

Мотивацията е силата, която ни кара да продължим напред! Това е вашия вътрешен дух, който ви кара да постигате целите и да се развивате, и винаги е във ваша полза да обърнете внимание на нещата, които подхранват вашата лична мотивация.

4. Дали съм човекът, който аз искам да бъда?

Характера властва. Вие не сте роден с качества, които създават вашия характер, те се развиват, според вашите преживявания, вашите провали и успехи.
Управлявайте чувството си за отговорност и реагирайте на събития и действия, така, че да развиете характера, който искате да имате.

5. Какви грешки направих днес и какво мога да науча от тях?

Ние всички изживяваме провали и грешки; важното е как отговаряме на тези грешки, за да направим промяна. Имате избор да забележите грешката си, като знак на неадекватността ви, или да я забележите, като невероятен жизнен опит. Вие сами решавате!

6. На какво съм благодарен днес?

Винаги ще има добри и лоши дни, добър и лош късмет. През всичко това, благодарността остава сред най-полезните инструменти, които имаме. Тя ни показва кое наистина има значение, кое е важно и ви кара да ходите с високо вдигната глава, фокусирани върху важните неща от живота.

Ако искате да създадете промяна във вашия живот или бизнес, правете всекидневни упражнения, задавайки си правилните въпроси – защото правилните въпроси са тези, които ни водят към правилните отговори!
6 силно въздействащи въпроса, които да си задаваме всеки ден