Responsive уеб дизайн

Адаптиращ се дизайн - мобилна версия на сайт

Адаптивен уеб дизайн – Уеб дизайн за всички устройства

Какво е адаптивен (responsive) уеб дизайн?
Адаптивен уеб сайт е един сайт с една база данни и оптимизиран дизайн за всички видове устройства, като: iPhone /Android, таблет, лаптоп, PC, TV или дори игрови конзоли. С обема от 25% трафик, идващ от мобилни устройства, адаптивния дизайн е бъдещето на уеб дизайна.

Responsive уеб дизайн на сайт - Адаптиращ се дизайн


Предимствата

С респонсив дизайн, вашият уеб сайт ще изглежда по най-добрия си начин, независимо от устройството, през което се отваря. Но има и още преимущества от това да имате мобилен дизайн.

  • Средно 25% от уеб трафика към сайтовете идва от мобилни телефони! И тази тенденция продължава да се увеличава. Всеки трябва да се погрижи за мобилния си трафик, след като той достигна 40% в края на 2013 началото на 2014.
  • По-голям шанс за генериране на потенциални клиенти. Колкото по-добро е потребителското изживяване на смартфоните/таблетите, толкова повече хора ще ангажира уеб сайтът ви.
  • Google го препоръчва! От Гугъл казват, че търсачката може да открива вашето съдържание по-лесно и по-ефективно, когато десктоп версията и мобилната версия на сайта ви идва от един и същ сайт с едни и същи URL адреси. Това означава, че да имате две версии – мобилна и десктоп версия на сайта си вече е отживелица!

mobile-friendly
Спомага увеличаването на трафика от мобилни устройства

good-for-seo
Сайтовете с респонсив дизайн се класират по-добре в Гугъл

po-dobro-potrebiteslko-izjiviavane
Подобрява потребителското преживяване и увеличава запитванията и продажбите

spestiava-vreme-i-pari
Респонсив дизайна ви спестява време и пари, управлявайки само едно съдържание.


Ние, от Creatica, предлагаме изработка на уеб сайт с мобилен – респонсив дизайн, който ще се адаптира към всичси устройства. Ние можем да направим Вашият уеб сайт по-успешен и по-привлекателен за потребителите.

Направете запитване за изработка на уеб сайт

Ние ще изработим цялостна оферта за изработката на адаптивен – респонсив уеб сайт, съобразен с вашите идеи.

Направете запитване за изработка на уеб сайт

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение