Изработка на сайт

Стартирайте идеите си с професионална изработка на сайт от Creatica!

Изработка на уеб сайт

Изработка на сайтове, които работят за Вас

Дизайнът на Вашия уеб сайт, неговото уникално съдържание и потребителското мнение, изграждат Вашия бизнес онлайн, а той е отражение на самите Вас!

Професионалната изработка на уеб сайт е неоспорим приоритет за успеха и имиджа на Вас и Вашия бизнес!

Желаете да се представите достойно на разрастващия се Интернет пазар? То тогава Вие се нуждаете от качествена изработка на сайт от „Creatica“!


Креативност, Качество, Стил

Благодарение на дългогодишния ни опит, ние от „Creatica“, можем да изработим перфектния уеб сайт за Вас. Той ще отговаря на Вашите изисквания, идентичност и стил, ще бъде съобразен с естеството на бизнеса Ви, като създава онлайн отражение на Вашата компания, услуга или продукт.

Преимуществото на сайтовете, които ние изработваме, е че те са качествени, сайтове на достъпна цена, съобразени с най-новите технологични тендениции и проектирани с мисъл за бъдещо развитие.

Изработка на уеб сайтове

Дизайн на уеб сайт

Дизайн на уеб сайт

Дизайнерския екип на “Creatica” се грижи за приятното преживяване на потребителите и лесната употреба на сайта. Ние изработваме респонсив дизайни на сайтовете, за да може те да бъдат съвместими с всички видове устройства. Дизайнът става приятен, както на десктоп компютри, така и на мобилни телефони, таблети и други.


Ползваемост & Потребителско изживяване

Ключът към успешната изработка на сайт, е да знаете, кои потребители ще посещават сайта ви и какво искате те да правят, когато влязат в него. Нашите дизайнери изработват сайтове, който осигуряват ангажиране за вашите клиенти, лесна навигация и чиста, логична информационна архитектура. Ние използваме нашия обширен уеб дизайнерски опит, плюс инструменти за измерване и проследяване, за да таргетираме, персонализираме и достигнем правилните клиенти и цели.

Потребителско изживяване в уеб сайт

Изработване на SEO оптимизирани уеб сайтове

Достъпност & Популярност

След изработката на сайт, нашия екип от SEO оптимизатори се грижат за неговата популярност в Интернет пронстранството. Ние вярваме в уеб дизайн, който е достъпен, четлив и среща всички W3C стандарти. Гугъл също споделя този идеал при класирането на уеб сайтовете, базирайки се на дизайн, съдържание и най-добрите SEO практики. Ние предлагаме обширен и доказан опит в оптимизирането на уеб сайтове, доставяйки стриктни и достъпни SEO услуги.


7 ползи от наличието на уеб сайт:

  • Разширява бизнеса Ви към нови хоризонти
  • Добър дизайн + повече посещения = Повече продажби
  • Достига се до по-голяма аудитория
  • Пълна информация на едно място
  • Увеличава репутацията на Вас или Вашата компания
  • Улеснява клиените Ви
  • Привлича нови клиенти

Защо Ви е нужно онлайн присъствие?

21 век е свят на бързо развиващи се технологии, в който над 2 млрд души имат достъп до интернет.

По данни на Евростат за 2012, България е на дъното по фирми разполагащи с интернет сайтове в ЕС, като само 43% са имали такива.

Следователно, чрез изработка и професионална поддръжка на сайт, Вие си гарантирате конкурентно предимство и популярност за Вас или Вашия бизнес.


Ние имаме грижата за изработката, поддържането и оптимизирането на Вашия корпоративен или личен уеб сайт.
Ние можем да направим Вашият бизнес успешен и Ви предлагаме цялостни онлайн решения.


Направете запитване за изработка на уеб сайт

Ние ще изработим цялостна оферта за изработката на сайт, съобразен с вашите идеи.