Мултимедия

Стартирай идеите си с мултимедийните решения на Creatica

Нашия екип от професионалисти Ви предлага пълно мултимедийно обслужване. Това включва заснемане на всякакви видове събития, видео и аудио монтаж и графичен дизайн.


Brush

Графичен дизайн

Графичния дизайн е това, което прави една фирма да се отличава от друга. Креатика е фирма, която държи на фирмената идентичност и на това клиентите и да бъдат разпознаваеми за техните потребители. Ние Ви предлагаме графичен дизайн, както на отделни елементи, така и на цялостната фирмена идентичност. Това включва изработка на визитки, флаери, фирмени знаци и лога, банери, колажи и други видове рекламни материали.


Mic

Аудио монтаж

Композирането и монтирането на аудио е неизменна част от маркетинга на една компания, защото мелодията на дадена марка или бранд остава в съзнанието на потребителите за дълго време. Ние от Креатика Ви предлагаме професионална изработка на инструментали и мелодии за репортажи, реклами, видео, спотове и шапки и други нужди.


Видео монтаж

Ние от Креатика знаем, че има моменти в живота, които не могат и не трябва да бъдат забравени. Моменти като сватбата, абитуренския или абсолвенския бал, изписването на детето и други. Ние Ви предлагаме професионално заснемане на тези изключителни моменти, за да останат те наистина незабравими.


Направете запитване за Мултимедийно решение от Креатика

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение