Портфолио

Изработка на сайт за счетоводни услуги BS CountВиж повече

Изработка на сайт за счетоводни услуги

Уеб сайтове
Creatica изработи сайт за фирма BS Count занимаваща се със счетоводни услуги в България. Сайтът е изработен по индивидуален дизайн и е с две езични версии - български и английски. Сайтът е тип корпоративен, изчистен, лесен за навигация и предлагащ услугите на фирмата.
Изработка на сайт за чешка бираВиж повече

Изработка на сайт за чешка бира

Уеб сайтове
Фирма Креатика изработи сайт за представителство на чешка бира в България. Сайтът е изработен по индивидуален дизайн. Той е тип eдна страница, в която е представена цялата колекция от бири и информация, която предлага представителят на чешка бира - Beerhale.
Виж повече

Онлайн магазин за женски дрехи – Georgieva Sisters

Уеб сайтове
Фирма Creatica изработи онлайн магазин за дрехи, които предлага както женски дрехи така и бижута. Сайтът Georgieva Sisters e марка със седалище в Лондон, но с очакване да се разшири по целия свят. Марката създава най-вече дамски дрехи, но има мисия за в бъдеще да започне изработката и на мъжки дрехи.
Сайт портфолио за архитектВиж повече

Сайт за архитектурно студио Dimitrov – Design

Уеб сайтове
Фирма Creatica партнира в изработката на сайт за Архитектурно студио, което предлага широк спектър от услуги. Част от тях са архитектура и създаване и проектиране на архитектурни проекти, интериорен дизайн, дизайн на мебели, графичен дизайн, архитектурни 3D визуализации, анимации и др.
Изработка на дизайн за онлайн магазин MallbgВиж повече

Изработка на дизайн за онлайн магазин Mallbg.com

Уеб сайтове
Фирма Creatica изработи цялостен дизайн на сайт - онлайн магазин за електроника. Дизайнът на сайта бе изработен индивидуално за Mallbg.com. Дизайнът е адаптивен и функционален за всички мобилни и настолни устройства. Това прави сайтът Mallbg един от малкото онлайн магазини в България с респосив дизайн. Creatica се гордее с дизайна, защото той…
Изработка на онлайн магазин за ел. двигатели и компонентиВиж повече

Изработка на онлайн магазин за електродвигатели

Уеб сайтове
Фирма Creatica изработи цялостен дизайн на сайт за електродвигатели, редуктори, вериги, верижни колела, машинни елементи и компоненти за транспортни системи с непрекъснато действие. Сайтът е изработен и събразен с идеята и изискванията на клиента. Сайтът е индивидуално решение за нестарндартен тип онлайн каталог с форми за запитвания на всеки продукт. Дизайнът бе…
Изработка на дизайн за сайт на сладкарница "Торти Вега"Виж повече

Изработка на дизайн за сайт на Торти Вега

Уеб сайтове
Фирма Creatica изработи цялостен дизайн на сайт за торти. Дизайнът бе изработен за сладкарница "Торти Вега" и е изцяло съобразен с изискванията на клиента. Дизайнът на сайта е стилистично оформен и изработен спазвайки фирмената идентичност на "Торти Вега"
Изработка на фирмен сайт за соларни системиВиж повече

Изработка на фирмен сайт за соларни системи

Уеб сайтове
Creatica изработи фирмен сайт за соларни системи на AST Bulgaria Ltd. AST Bulgaria Ltd е представител на AST Eis- & Solartechnik GmbH Австрия за България на и е лидер в производството и монтажа на соларни системи и ледени съоръжения. Дизайнът на сайта е изчистен и стилистично оформен, като в същото време е…
Изработка на сайт за мебелиВиж повече

Изработка на сайт за мебели

Уеб сайтове
Creatica извърши изработка на сайт за мебели. Изработката на сайта, включва дизайн, подредба и базова SEO оптимизация, което прави сайта да се класира добре в търсачките. Дизайнът на сайта е стилистично оформен според дейноста, която той предлага. Сайтът притежава мобилен - респонсив дизайн, което го прави оптимизиран за всички мобилни устройства. Сайтът…
Сайт за екстремни спортове Ax-SportВиж повече

Изработка на сайт за екстремни спортове

Уеб сайтове
Creatica изработи сайт за емоционално екстремни спортове и забавления на фирма Ax Sport. Сайтът предоставя информация за всички екстремни услуги, които предлага фирмата. Сайтът е с респонсив дизайн и е напълно оптимизиран за всички мобилни устройства.