За нас

За компанията

Креатика ООД е IT компания предлагаща услуги в сферата на интернет технологиите, уеб и графичния дизайн, мултимедията и маркетинга.

Нашата компания е млада и амбицирана, стремяща се към създаване на качествени, иновативни и функционални решения.

Ние от Креатика, не предлагаме просто услуги, ние даваме цялостни решения за максимално добри резултати на Вашите проблеми. Ние предлагаме професионални консултации и анализи, отлични творчески идеи съчетани с най-добрите технологии, модерна визия и безупречно изпълнение.

„Креатика“ постоянно се опитва да въвежда дизайнерски концепции и индивидуални решения, които изглеждат просто и красиво. Това което ни отличава от останалите компании е стремежа към качество и внимание към всеки детайл. Всеки проект, по който работим се създава така сякаш е за самите нас – безупречно, перфектно и качествено.

Стартирайте идеите си с Creatica!


mission

Мисия

Нашата мисия и основен принцип е да изграждаме качествени продукти и услуги на достъпни цени, правейки нашите клиенти доволни и поддържайки дългосрочни бизнес отношения с нашите партньори.

Благодарение на ясна и точна мисия, ние от Креатика, формулираме и следваме целите и стратегиите си с насоченост и вяра в това което правим.


Цели

Цели на компанията са да стане лидер на пазара в сферата на IT технологийте в България, като след това продължи да се развива с визия към създаване на нови пазари и доволни клиенти.

Нашата цел е да създадем компания, която помага на клиентите си, носи марката си и изгражда бизнеса Ви.

creatica-aim

creatica-team

Екип

Екипът на Creatica се състои от млади и креативни професионалисти, занимаващи се дълги години с уеб дизайн, маркетинг, мултимедия и др. Екипът ни се стреми непрекъснато да се развива и да бъде в крак с последните тенденции и новости.

Постоянството и страстта към работата, ни кара да се отнасяме с изключително внимание към всеки детайл.


Нашите клиенти

Благодарение на мотивацията, ценностите на организацията, нашите мисия и цели, ние от Креатика създадохме и продължаваме да създаваме модерни и функционални решения, зад които стоят нашите клиенти, а те са повече от доволни.

Можете да видите нашите референции от клиенти – тук.

clients-creatica