Защо Ви е нужен уеб сайт?

Защо ви е нужен уеб сайт?

В 21 век правенето на бизнес и прогресирането в избраната от Вас ниша без никаква връзка с Интернет е повече от недопустимо и неадекватно. Бидейки част от технологичната революция на своето време и ставайки реален свидетел на постоянното развитие на информационните технологии, както и на все по-осезаемо увеличаващата се нужда на хората от Интернет, липсата на фирмен сайт, определено, не говори добре нито за вас, нито за вашата икономическа инициатива. Истината е, че уеб сайтът вече не е препоръчителен, а задължителен елемент от перфектната стратегия в предприемачеството, развитието в изкуството и производството, рекламата, инвестирането, дистрибуцията на стоки и каквото още се сетите и може да се определени с една дума бизнес или начин за изкарване на пари. Всъщност, отваряме много малка скоба тук, за да дадем още един интересен пример – самият уеб сайт днес се възприема като възможност за допълнителни доходи. Тоест наличието на ваша лична страница вече Ви отваря десетки врати за печалба…

Дизайнер прави проект за изработка на уеб сайт чрез mindmapНо да се върнем към основните опорни точки, на които почива твърдението, че всеки уважаващ себе си бизнесмен задължително трябва да има уеб сайт.
Фирмената страница днес е истинско огледално дигитално отражение на вашия имидж. Харесва ли Ви това, или не, няма особено значение. Истината е една – когато вашите бъдещи потенциални партньори и клиенти решат да Ви проучат (а те ще го направят, защото в днешни дни никой не тръгва просто ей-така през глава и без необходимата информация да прави бизнес) ще отвори любимата си търсачка и ще въведе името на вашата компания.

Ако Вие нямате корпоративен сайт, вече сте изгубили насрещната страна. Да, точно така, а нещата дори могат и да загрубеят. Представете си, че нямате лична страница, но пък и няма никаква информация за вас в Интернет. Това, директно Ви изстрелва в списъка на така наречените измамници.

Вижте повече информация за изработката на сайт

1. Връзка с потребителите:

Уеб сайтът Ви е нужен обаче най-вече за връзка с потребителите. Дали са Ви клиенти или бъдещи партньори, това е най-лесният начин за комуникация. Предоставяйки своето портфолио на широката аудитория, Вие вече изглеждате една надеждна, сигурна и най-вече прозрачна в дейността си компания. Освен това, сайтът е единственият Ви служител, който ще работи за вас 24 часа в денонощието – и дори по празниците! Така, Вие оставате на разположение за своите клиенти, а хора, които биха желали да станат ваши партньори винаги могат да намерят подробна информация за Вас и Ввашия бизнес.

2. Намаляване на разходите за реклама:

Не на последно място, трябва да отбележим и, че фирменият уеб сайт е вашата директна почти безплатна реклама. Веднъж изготвена, страницата Ви винаги ще Ви промотира – в необятното интернет пространство. Наред с това, сайтът дори би могъл да намали и друга част от вашите разходи (освен за реклама). Спомнете си колко много плащахме преди за телефон – и клиентите, и фирмите – за връзка. С интернет всички тези разходи са спомен, защото във всяка корпоративна страница има онлайн контактна форма или имейл за връзка.

3. Необходимост или задължение:

Уеб сайтът е важен, необходим и задължителен за бизнеса днес. Без него Вие вече сте в списъка на губещите още преди да стартирате дейността си. Замислете се над това и поправете грешката си още сега – при условие, че сте забравили да направите и своя собствена корпоративна страница!

Защо Ви е нужен уеб сайт?